Tijd voor thee bij Volle Smaak Koffie

Tijd voor thee bij Volle Smaak Koffie

Tijd voor thee bij Volle Smaak Koffie ls het voor de één hoog tijd voor een kopje koffie, is het…

Nieuwsgierig geworden naar Oscar Wilde?

Nieuwsgierig geworden naar Oscar Wilde? Nieuwsgierig geworden naar Oscar Wilde? Hier kunt meer lezen over zijn “wilde” leven en bijzondere uitspraken.

Kwaliteit van Volle Smaak Koffie

Kwaliteit van Volle Smaak Koffie Kwaliteit dankzij barista’s Dat onze koffiemachines zulke smaakvolle koffie leveren, is niet toevallig. Bij de…
De topping voor een authentieke schuimkraag

De topping voor een authentieke schuimkraag

De topping voor een authentieke schuimkraag Als u een cappuccino of wiener melange serveert, ervaart uw gast al snel de…
Horeca machines van Volle Smaak Koffie

Horeca machines van Volle Smaak Koffie

Horeca machines van Volle Smaak Koffie Een moment van genieten, delen en samenkomen in een bar, restaurant of cafe vullen…
Hoe maak je mooie latte art

Hoe maak je mooie latte art

Hoe maak je mooie latte art Het maken van goede latte art is een echte kunst. In het filmpje hiernaast…
Gratis kantoorkoffie is 'basisvoorziening'

Gratis kantoorkoffie is 'basisvoorziening'

Gratis kantoorkoffie is ‘basisvoorziening’ Bitter weinig koffiedrinkers zijn bereid om te betalen voor een bakkie op het werk. Al wordt…

WIJ GAAN VERANDEREN, U OOK?

Steeds vaker zien wij dat de behoefte bij klanten veranderd door de impact van het Coronavirus, wat gewoon was is niet meer gewoon. We hebben geluisterd naar de verhalen van onze klanten en hebben besloten dat wij het in deze moeilijke tijd samen gaan doen. Met onze klanten, met onze mensen en met onze overeenkomsten. Inmiddels gaat het niet meer enkel over het drinken van lekkere koffie. Het gaat er nu om dat we samen deze lastige tijd gaan doorkomen. Daarom zijn wij gaan innoveren. Voor onze bestaande klanten, maar ook onze nieuwe klanten.

Wat hebben we voor u gedaan?

  • Wij hebben onze verkoop binnendienst uitgebreid, waardoor we beter bereikbaar worden voor onze klanten.
  • We introduceren de mogelijkheid om bestaande contracten aan te passen in deze moeilijk financiële tijden (vraag naar de mogelijkheden).
  • We kijken samen met onze klanten kritisch naar de kosten c.q. oplossingen.

Op deze manier blijven we innoveren waar anderen stilstaan. Blijven we klaar staan voor onze klanten en blijven we onze klanten helpen om hun zaak draaiende te houden.
Daarnaast zijn er klanten die geen last hebben van het Coronavirus (financieel). Deze klanten hebben andere behoeften. Ook voor u staan we klaar om te innoveren. Vraag ons dan om de mogelijkheden.

We denken graag met u mee. Laat het ons weten.

We denken graag met u mee, of u nu een bestaande of nieuwe klant bent. Samen komen we deze Coronaperiode door. Neem contact met ons op via klantenservice@vollesmaakkoffie.nl.