Koffie

Onze koffiebonen komen van over de hele wereld. Die variatie maakt onze koffiemelanges uniek en dat is puur genieten van de volle smaak.

Wij mengen de diverse koffieboonrassen tot de vijf Volle Smaak Koffie melanges die elk hun specifieke smaakkenmerken hebben: Perfect Classic, Perfect Strong, Perfect Mild, Perfect Roast en Perfect Organic.

In de branderij vindt het branden van al onze melanges plaats. Dit gebeurd op een traditionele manier in een trommelbrander van Probat. Bij elke charge wordt er 100 kilo gebrand en daarna beoordeeld door de keurmeester, een vakman met oog voor details die topkwaliteit kenmerkt.

Onze koffie is Rainforest AllianceFairtrade en biologisch gecertificeerd. Je vindt deze keurmerken op onze verpakkingen terug.

coffee-grains

Rainforest Alliance

Volle Smaak Koffie is afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages die de natuur helpen beschermen en bijdragen aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

Fairtrade

Volle Smaak Koffie heeft ook een Fairtrade gecertificeerde koffie. Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst.

Biologisch

Volle Smaak Koffie heeft ook een biologische koffie in het assortiment. Biologisch betekent dat er tijdens het telen geen gebruik is gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest en er alleen natuurlijke methoden zijn toegepast om de bodem vruchtbaar te houden.

Perfect Blends

Vol van smaak dus vol genieten

Volle Smaak Koffie is een volmaakte koffie ontstaan vanuit een ambachtelijke traditie waarin puurheid en echtheid centraal staan. Een koffie die je laat genieten in al haar verschijningsvormen. Kortom een koffie zonder opsmuk maar tegelijkertijd van de allerhoogste kwaliteit.

WIJ GAAN VERANDEREN, U OOK?

Steeds vaker zien wij dat de behoefte bij klanten veranderd door de impact van het Coronavirus, wat gewoon was is niet meer gewoon. We hebben geluisterd naar de verhalen van onze klanten en hebben besloten dat wij het in deze moeilijke tijd samen gaan doen. Met onze klanten, met onze mensen en met onze overeenkomsten. Inmiddels gaat het niet meer enkel over het drinken van lekkere koffie. Het gaat er nu om dat we samen deze lastige tijd gaan doorkomen. Daarom zijn wij gaan innoveren. Voor onze bestaande klanten, maar ook onze nieuwe klanten.

Wat hebben we voor u gedaan?

  • Wij hebben onze verkoop binnendienst uitgebreid, waardoor we beter bereikbaar worden voor onze klanten.
  • We introduceren de mogelijkheid om bestaande contracten aan te passen in deze moeilijk financiële tijden (vraag naar de mogelijkheden).
  • We kijken samen met onze klanten kritisch naar de kosten c.q. oplossingen.

Op deze manier blijven we innoveren waar anderen stilstaan. Blijven we klaar staan voor onze klanten en blijven we onze klanten helpen om hun zaak draaiende te houden.
Daarnaast zijn er klanten die geen last hebben van het Coronavirus (financieel). Deze klanten hebben andere behoeften. Ook voor u staan we klaar om te innoveren. Vraag ons dan om de mogelijkheden.

We denken graag met u mee. Laat het ons weten.

We denken graag met u mee, of u nu een bestaande of nieuwe klant bent. Samen komen we deze Coronaperiode door. Neem contact met ons op via klantenservice@vollesmaakkoffie.nl.