Service & onderhoud

Onze servicedienst is in heel Nederland op pad om koffiemachines optimaal af te stellen en onderhoud uit te voeren. Wij leveren uitsluitend A-merken waaronder Schaerer, Franke en Rheavendors. Onze machines kunnen uitgerust worden met de meest uitgebreide service die de klant wenst. Ook weekendservice en 24/7 service behoren tot de mogelijkheden. Onze accountmanagers informeren u hier graag over. Kortom wij kunnen u geheel ontzorgen met onze service en onderhoud.

delivery-truck

Onze servicedienst:

  • Heeft een landelijke dekking;
  • 24/7 mogelijk;
  • Weekendservice mogelijk;
  • Op ad-hoc basis mogelijk;
  • Servicecontract waaronder occasion service (3 maanden) en standaard service 1e jaar. Langere looptijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Vraag naar onze service-mogelijkheden.

WIJ GAAN VERANDEREN, U OOK?

Steeds vaker zien wij dat de behoefte bij klanten veranderd door de impact van het Coronavirus, wat gewoon was is niet meer gewoon. We hebben geluisterd naar de verhalen van onze klanten en hebben besloten dat wij het in deze moeilijke tijd samen gaan doen. Met onze klanten, met onze mensen en met onze overeenkomsten. Inmiddels gaat het niet meer enkel over het drinken van lekkere koffie. Het gaat er nu om dat we samen deze lastige tijd gaan doorkomen. Daarom zijn wij gaan innoveren. Voor onze bestaande klanten, maar ook onze nieuwe klanten.

Wat hebben we voor u gedaan?

  • Wij hebben onze verkoop binnendienst uitgebreid, waardoor we beter bereikbaar worden voor onze klanten.
  • We introduceren de mogelijkheid om bestaande contracten aan te passen in deze moeilijk financiële tijden (vraag naar de mogelijkheden).
  • We kijken samen met onze klanten kritisch naar de kosten c.q. oplossingen.

Op deze manier blijven we innoveren waar anderen stilstaan. Blijven we klaar staan voor onze klanten en blijven we onze klanten helpen om hun zaak draaiende te houden.
Daarnaast zijn er klanten die geen last hebben van het Coronavirus (financieel). Deze klanten hebben andere behoeften. Ook voor u staan we klaar om te innoveren. Vraag ons dan om de mogelijkheden.

We denken graag met u mee. Laat het ons weten.

We denken graag met u mee, of u nu een bestaande of nieuwe klant bent. Samen komen we deze Coronaperiode door. Neem contact met ons op via klantenservice@vollesmaakkoffie.nl.