Over Volle Smaak Koffie

Koffie draait om mensen. Om smaak. Om beleving. Om een persoonlijk gevoel. Koffie is maatwerk! Een lekker kopje koffie moet voor iedereen betaalbaar én vanzelfsprekend zijn. Dat zien wij als onze missie.

Volle Smaak Koffie is een volmaakte koffie ontstaan vanuit een ambachtelijke traditie waar puurheid en echtheid centraal staan. Een koffie die je laat genieten in al haar verschijningsvormen. Kortom een koffie zonder opsmuk maar tegelijkertijd van de allerhoogste kwaliteit.

De inspirerende woorden van Oscar Wilde (1854 – 1900), wereldberoemde schrijver, dichter en estheet, passen precies bij die beleving:

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best."
- Oscar Wilde

Volle Smaak Koffie is een koffie voor kenners, zoals Wilde in zijn tijd, met een eenvoudige smaak, namelijk de allerbeste. Elk van de melanges van Volle Smaak Koffie laten je deze puurheid en echtheid op een andere manier beleven.

Met Volle Smaak Koffie onthaalt u uw gasten en medewerkers elke dag met een heerlijke warme drank. Een echte espresso, cappuccino, latte macchiato of een lekkere chocolademelk, vers gezet en met een volle smaak.

Onze koffiemachines onderstrepen dat, zij leveren smaakvolle koffie, en dat is niet toevallig. Het geheim van de ultieme combinatie is de juiste koffieboon, met de juiste maling, de optimale druk en de beste temperatuur.

We hebben service vol in ons vaandel staan of het nu gaat om advies over melanges en machines, onderhoud of het aanvullen van de voorraad koffiebonen, thee of toppings. Wij werken met een team van professionals en leveren de allerbeste kwaliteit.

WIJ GAAN VERANDEREN, U OOK?

Steeds vaker zien wij dat de behoefte bij klanten veranderd door de impact van het Coronavirus, wat gewoon was is niet meer gewoon. We hebben geluisterd naar de verhalen van onze klanten en hebben besloten dat wij het in deze moeilijke tijd samen gaan doen. Met onze klanten, met onze mensen en met onze overeenkomsten. Inmiddels gaat het niet meer enkel over het drinken van lekkere koffie. Het gaat er nu om dat we samen deze lastige tijd gaan doorkomen. Daarom zijn wij gaan innoveren. Voor onze bestaande klanten, maar ook onze nieuwe klanten.

Wat hebben we voor u gedaan?

  • Wij hebben onze verkoop binnendienst uitgebreid, waardoor we beter bereikbaar worden voor onze klanten.
  • We introduceren de mogelijkheid om bestaande contracten aan te passen in deze moeilijk financiële tijden (vraag naar de mogelijkheden).
  • We kijken samen met onze klanten kritisch naar de kosten c.q. oplossingen.

Op deze manier blijven we innoveren waar anderen stilstaan. Blijven we klaar staan voor onze klanten en blijven we onze klanten helpen om hun zaak draaiende te houden.
Daarnaast zijn er klanten die geen last hebben van het Coronavirus (financieel). Deze klanten hebben andere behoeften. Ook voor u staan we klaar om te innoveren. Vraag ons dan om de mogelijkheden.

We denken graag met u mee. Laat het ons weten.

We denken graag met u mee, of u nu een bestaande of nieuwe klant bent. Samen komen we deze Coronaperiode door. Neem contact met ons op via klantenservice@vollesmaakkoffie.nl.