Skip to content

Over Volle Smaak Koffie

Koffie draait om mensen. Om smaak. Om beleving. Om een persoonlijk gevoel. Koffie is maatwerk! Een lekker kopje koffie moet voor iedereen betaalbaar én vanzelfsprekend zijn. Dat zien wij als onze missie.

Volle Smaak Koffie is een volmaakte koffie ontstaan vanuit een ambachtelijke traditie waar puurheid en echtheid centraal staan. Een koffie die je laat genieten in al haar verschijningsvormen. Kortom een koffie zonder opsmuk maar tegelijkertijd van de allerhoogste kwaliteit.

De inspirerende woorden van Oscar Wilde (1854 – 1900), wereldberoemde schrijver, dichter en estheet, passen precies bij die beleving:

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best."
- Oscar Wilde

Volle Smaak Koffie is een koffie voor kenners, zoals Wilde in zijn tijd, met een eenvoudige smaak, namelijk de allerbeste. Elk van de melanges van Volle Smaak Koffie laten je deze puurheid en echtheid op een andere manier beleven.

Met Volle Smaak Koffie onthaalt u uw gasten en medewerkers elke dag met een heerlijke warme drank. Een echte espresso, cappuccino, latte macchiato of een lekkere chocolademelk, vers gezet en met een volle smaak.

Onze koffiemachines onderstrepen dat, zij leveren smaakvolle koffie, en dat is niet toevallig. Het geheim van de ultieme combinatie is de juiste koffieboon, met de juiste maling, de optimale druk en de beste temperatuur.

We hebben service vol in ons vaandel staan of het nu gaat om advies over melanges en machines, onderhoud of het aanvullen van de voorraad koffiebonen, thee of toppings. Wij werken met een team van professionals en leveren de allerbeste kwaliteit.