Skip to content

Kwaliteit van Volle Smaak Koffie

Kwaliteit dankzij barista’s
Dat onze koffiemachines zulke smaakvolle koffie leveren, is niet toevallig. Bij de ontwikkeling van deze machines zijn de beste barista’s betrokken. Zij zijn ware meesters in het bereiden van espresso’s en aanverwante dranken. Zij kennen het geheim van de ultieme combinatie: de juiste koffieboon, met de juiste maling, de optimale druk en de beste temperatuur. U proeft de hand van de barista in de koffie die u straks elke dag drinkt.

Gecertificeerde fabrikanten
De koffieautomaten die wij leveren, zijn van topkwaliteit. Ontwikkeld en vervaardigd door A-merk fabrikanten. Zij voldoen aan kwaliteitsnormen als ISO-9001 en werken zo duurzaam mogelijk. De kennis die zij in huis hebben, delen ze voortdurend met ons. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of inzichten, dan worden de koffie-experts van Vollesmaak Koffie als een van de eersten getraind. Inderdaad, dezelfde professionals die bij u over de vloer komen om uw koffiemachine af te stellen en het onderhoud te verrichten.

“De ultieme combinatie: de juiste koffieboon, met de juiste maling, de optimale druk en de beste temperatuur.”

Kwalitatief goede ingrediënten
Ook wat betreft de ingrediënten kiezen wij voor hoge kwaliteit. De beste koffiemachine is kansloos als u een slechte kwaliteit koffieboon gebruikt. Voor een optimale smaakbeleving  wilt u koffie met een crèmelaagje of schuimende melkkraag. Wij zorgen ervoor dat u daarom de beste ingrediënten krijgt – tegen een verrassend lage prijs. Dat is Volle Smaak Koffie!