Franke A1000

De nieuwe dimensie in koffiegenot

De Franke A1000 is het product van gecombineerde know-how, ervaring, vernieuwingsdrang en passie. Deze machine vervult perfect alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met voor multimedia geschikte gebruikersinterface, geïntegreerde FoamMasterTM voor een fabuleuze schuimkwaliteit en standaard CleanMaster voor maximale hygiëne. De Franke A1000 is uniek in veelzijdigheid. Ook grote hoeveelheden van zeer verschillende dranken worden door de A1000 geproduceerd met een constante, hoogste kwaliteit. Van een verscheidenheid aan aromatische koffievarianten, via verleidelijke chocoladecreaties, tot geraffineerde koffie-chocoladedranken.

Bekijken »

Franke A200

Koffie genot in barista kwaliteit

Heerlijke koffiereacties eisen jarenlange ervaring. Zo ook met deze koffiemachine. De A200 nodigt u uit om maar liefst 36 producten te definiëren en in het menu op te slaan. Bovendien kunt u met de FoamMasterTM de schuimconsistentie drankspecifiek instellen zodat u perfecte crème krijgt. Ook heeft u keuze uit twee boonsoorten. Dit alles is binnen een handomdraai te installeren en uitzonderlijk praktisch in gebruik. Dankzij de duidelijke reinigingsprocedure is uw toestel ook erg makkelijk schoon te houden.

Bekijken »

Franke A600

De kampioen van de veelzijdigheid

Een kristalhelder touchscreen met 3 kiesbare gebruikersinterfaces maken de Franke A600, met royaal en gemakkelijk toegankelijk bonenreservoir, tot een schitterende oplossing voor bediening of zelfbediening. Bepaal zelf of het display verleidelijke koffiecreaties moet tonen, een intuïtief overzicht voor zelfbediening moet aanbieden, of langs efficiënte service-supportoplossingen moet leiden. Het is een allrounder helemaal naar uw smaak: het drankenassortiment laat zich bij de A600 koffiemachine met melkopschuimer individueel samenstellen en precies aan uw behoeften aanpassen. Ook verkrijgbaar met smaakstation.

Bekijken »