Koffie op het werk

Koffie op het kantoor is de motor achter het harde werk. Naast goed wakker worden, helpt het u om de hele dag scherp en gefocust te blijven. Maar wat voor koffie drinkt u op het werk en is er ruimte voor verbetering? Volle Smaak Koffie helpt u graag om weer van koffie te genieten.

Lekkere koffie op het werk zorgt voor een scherpe blik

Koffie op het werk moet allereerst lekker zijn. Of u nu op het kantoor, in de zorg of in de horeca werkt. De energieboost op het werk is mooi meegenomen, maar ook op kantoor mag koffiedrinken best een beleving zijn. U wilt aan de ene kant snel uw koffie krijgen, maar aan de andere kant moet het wel te drinken zijn. Houdt uw energielevel op het juiste niveau en drink lekkere koffie voor de juiste focus. Onze specialist helpen u graag bij het kiezen voor een koffiemachine, die aansluit bij de wensen van uw zaak.

Wij geven u de koffie die u zoekt

Zwarte koffie, cappuccino, latte macchiato. Het zijn stuk voor stuk lekkere koffies, die u binnenkort zelf kunt drinken op uw werk. Huur of koop een machine en creëer een klein genietmomentje tussen het werk door. Maal zelf uw bonen met een Franke A600 of kies voor een Volle Smaak Caffee 100 als u binnen een snel tempo de lekkerste koffie wilt hebben. Of u nu een lungo, een latte karamel of warme chocolademelk zoekt: wij geven u precies waar u naar zoekt.

Neem contact met ons op als u van lekkere koffie houdt

Een echte koffieliefhebber proeft het verschil en de kwaliteit tussen verschillende soorten koffies. Drink voortaan alleen nog maar lekkere koffie op het werk en laat u adviseren door de specialisten van Volle Smaak Koffie. Vraag een offerte aan en geniet binnenkort ook van lekkere koffie terwijl u zich vol overgave stort in het werk. Voor al uw koffievragen kunt u ons telefonisch bereiken via +31 85 902 07 23, zodat wij u alles over de cappuccino, latte macchiato en andere specialiteiten kunnen vertellen.

Contact ons

Volle Smaak Koffie

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
+31 85 902 07 23
info@vollesmaakkoffie.nl
www.vollesmaakkoffie.nl

KvK:
 58227296
IBAN: NL46RABO 0149993528
BIC: RABONL2U
BTW: NL852933769B01

Contact Us

Heeft u een storing? Dan kunnen we u beter van dienst zijn wanneer u dit formulier invult.

Overige vragen kunt u gerust stellen via onderstaand formulier.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen