Skip to content

Het verschil in koffie(machines)

In kantooromgevingen zijn koffiemachines uitermate belangrijk. Wie de hele dag op kantoor verblijft, drinkt al snel vier of vijf kopjes koffie. Komt er ook nog een klant op bezoek of hebt u een vergadering, dan loopt dat aantal snel op. De kwaliteit van uw koffie(machine) wordt dus al snel honderden keren ervaren op een dag. Door medewerkers op uw kantoor, maar ook door klanten en relaties.

Bij Volle Smaak Koffie kunt u koffiemachines huren voor kantoren. Dit zijn koffiemachines die goed zijn voor een kwalitatief goed kopje koffie; koffie met een volle smaak en een lekkere crème- of melkschuimlaag; horecakwaliteit!

coffee-grains
coffee-grains

Lopend contract? Dat kunnen wij van u overnemen!

Een koffiemachine voor uw kantoor kunt u voordelig huren bij Volle Smaak Koffie. En waarom zou u wachten? U hoeft niet te investeren: zelfs onze beste machines van Schaerer, Carimali, Franke en ons eigen merk kunt u volledig huren, zonder aanschaf. Hebt u nog een contract lopen bij uw huidige leverancier? Wij kunnen dit volledig van u overnemen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de koffie die u verdient. Hoe, neem dan contact met ons op! Onze koffie-experts komen graag langs voor een goed advies.

Meer weten?

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Want koffie op kantoor kent vele smaken en variaties. Ga je voor snelheid, smaak of beleving? Waar houden jouw collega’s van? Wij horen graag jouw verhaal en uitdagingen.

Offerte aanvragen
Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen