Carimali koffiemachine

Met een Carimali espresso machine of koffiemachine, bent u gegarandeerd van de lekkerste koffie op het werk, met of zonder melk. Begin de dag goed en ga voor kwaliteit. Kies voor gemak in de hoogste kwaliteit en een baristawaardig resultaat. Wat u ook zoekt, de professionals van Volle Smaak Koffie helpen u graag met kiezen. Alles om u binnen een handomdraai de perfecte koffie te geven.

Kiest u voor een Carimali espresso machine of toch voor een koffiemachine?

Het blijft lastig: gaat u voor een Carimali espresso machine of toch liever voor een koffiemachine? Wanneer u in de zorg werkt wilt u snel koffie hebben, want uw collega’s willen ook lekker wakker worden. Met een koffiemachine van Carimali is koffiezetten zo gebeurd. Wilt u een genietmomentje creëren in uw eigen koffiebar?  Dan kiest u voor een smaakbeleving met de Carimali espresso machine. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u aan de juiste kop koffie. Of dat nu in uw eigen winkel, op kantoor, in de zorgsector of in een horecagelegenheid is.

Een Carimali koffiemachine en espresso machine laat u koffie anders beleven

Ervaar koffie zoals u dat nog nooit ervaren hebt. Kiest u voor makkelijke en snelle koffie met een volautomaat, of leert u met de Carimali halfautomaat espresso machine de smaken kennen waarvan u niet eens wist dat het in koffie zat? Of u nu gaat voor snelle koffie zoals de Carimali F22, of op smaakontdekking gaat met de Carimali Kicco van baristawaardige kwaliteit. Lekkere koffie, waardoor u eenvoudig de dag doorkomt.

Drink zo snel mogelijk lekkere koffie en neem contact met ons op

Wat voor soort koffie u wenst te hebben, met een Carimali koffiemachine of espresso machine maakt u het van hoge kwaliteit in een handomdraai. Wat voor soort machine u ook wenst. Vraag een offerte bij ons aan en kom erachter met welk apparaat u binnenkort de lekkerste cappuccino’s drinkt. Hebt u nog vragen voor onze koffiekenners? Bel ons dan via +31 85 902 07 23 en wij helpen u graag verder.

Contact ons

Volle Smaak Koffie

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
+31 85 902 07 23
info@vollesmaakkoffie.nl
www.vollesmaakkoffie.nl

KvK:
 58227296
IBAN: NL46RABO 0149993528
BIC: RABONL2U
BTW: NL852933769B01

Contact Us

Heeft u een storing? Dan kunnen we u beter van dienst zijn wanneer u dit formulier invult.

Overige vragen kunt u gerust stellen via onderstaand formulier.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen