Carimali Grinder KD1

Deze professionele koffiemolen met een capaciteit van van 1 kg geeft constant de perfecte fijnmaling voor elk gewenste consumptie. Doordat deze molen zijn bonen pas maalt wanneer de filterhouder geplaatst wordt onder de maler, blijft elk kopje zijn versheid behouden.

Lees meer

Franke A1000

De nieuwe dimensie in koffiegenot

De Franke A1000 is het product van gecombineerde know-how, ervaring, vernieuwingsdrang en passie. Deze machine vervult perfect alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met voor multimedia geschikte gebruikersinterface, geïntegreerde FoamMasterTM voor een fabuleuze schuimkwaliteit en standaard CleanMaster voor maximale hygiëne. De Franke A1000 is uniek in veelzijdigheid. Ook grote hoeveelheden van zeer verschillende dranken worden door de A1000 geproduceerd met een constante, hoogste kwaliteit. Van een verscheidenheid aan aromatische koffievarianten, via verleidelijke chocoladecreaties, tot geraffineerde koffie-chocoladedranken.

Lees meer

Volle Smaak Grande 1001

De Grande 1001 is de slave model snackmachine

Leverbaar in de kleur zilver, wit of zwart. Totaal max. 7 lades, 31 keuzes en 1120 producten. Gekoelde zone voor food. Blinde lade voor productopslag. Perfect in combinatie met de Grande 100 koffieautomaat.

All-in-one
Bonen & Instant
MKB
Volle Smaak

Lees meer

Volle Smaak Grande 2002

De Grande 2002 is de ‘hottest’ snack machine met touchscreen

Nieuw design, ronde vormen, brede uitgifte la en full options voorzien van Flex spir systeem. Maximaal 9 spiralen per lade, max capaciteit 1440 producten. Machine is standaard voorzien van verkoopsensor. Verschillende betaalsystemen mogelijk; munt, pin, chip en kaartsysteem.

All-in-one
Bonen & Instant
MKB
Volle Smaak

Lees meer

Volle Smaak Grande 200

De Grande 200 is het meest innovatieve hoogtepunt uit deze serie

Volautomatische vrijstaande vending machine, programmeerbare keuzemogelijkheden. 2 verschillende formaten bekers mogelijk: groot en klein. Capaciteit van 700 bekers. Groot en duidelijk touchscreen display. Leverbaar in espresso of instant, max. aantal containers bij instant 8.

Bonen & Instant
MKB
Volle Smaak

Lees meer

Volle Smaak Grande 100

De Grande 100 is Italiaans design voor een Hollandse prijs

Vrijstaande volautomatische vending machine, met maar liefst 16+2 mogelijkheden. Automatische bekeruitgifte d.m.v. bekercarrousel, capaciteit van max. 700 bekers. Zowel leverbaar in espresso als in instant uitvoering, in de kleur zilver, wit of zwart. Optioneel verkrijgbaar in Multimedia of Multitouch uitvoering.

Lees meer

Schaerer Art plus Twin

Vele opties

Geen koffiemachine beschikt over een zo hoge capaciteit (driefasenspanning of krachtstroom) en zoveeel opties voor de melkverwerking als de Schaerer Art Plus Twin. Tot het repertoire behoren een volautomatisch melksysteem in vier verschillende variaties, vier verschillende stoompijpen voor het handmatig opschuimen en verhitten van melk, diverse melkopslagopties en andere finesses.

Lees meer

Franke A200

Koffie genot in barista kwaliteit

Heerlijke koffiereacties eisen jarenlange ervaring. Zo ook met deze koffiemachine. De A200 nodigt u uit om maar liefst 36 producten te definiëren en in het menu op te slaan. Bovendien kunt u met de FoamMasterTM de schuimconsistentie drankspecifiek instellen zodat u perfecte crème krijgt. Ook heeft u keuze uit twee boonsoorten. Dit alles is binnen een handomdraai te installeren en uitzonderlijk praktisch in gebruik. Dankzij de duidelijke reinigingsprocedure is uw toestel ook erg makkelijk schoon te houden.

Lees meer

Carimali Kicco

Strak Italiaans design

De Carimali Kicco presenteert u dit prachtige Italiaanse design gecombineerd met kwaliteit en comfort. De Kicco beschikt over automatische dosering per koffiekeuze en een hoge capaciteit boilers, een stoompijpje, een autosteamer, een heetwater uitgifte en verlichting in diverse kleuren verwerkt in de zijwanden. Als ondernemer is het gemakkelijk om de toetsen te programmeren en zodoende de uitgifte aan te passen op uw wensen. Gericht op het zetten van een grote hoeveelheid koppen koffie met de focus op het behouden van constante kwaliteit.
Dit apparaat is verkrijgbaar in een 1, 2 of 3 groepsvariant en in verschillende kleuren.

Lees meer

Carimali Cento 50

Voor kritische koffiekenners in de horeca

De Cento 50 is ideaal voor iedere horecaprofessional die op zoek is naar een espressomachine die de beste kwaliteit en hoge performance levert tegen een zeer concurrerende prijs. Het is een professionele koffiemachine in traditionele uitvoering met een automatische of handmatige dosering.

Lees meer