Carimali Kicco

Carimali Kicco

Strak Italiaans design

De Carimali Kicco presenteert u dit prachtige Italiaanse design gecombineerd met kwaliteit en comfort. De Kicco beschikt over automatische dosering per koffiekeuze en een hoge capaciteit boilers, een stoompijpje, een autosteamer, een heetwater uitgifte en verlichting in diverse kleuren verwerkt in de zijwanden. Als ondernemer is het gemakkelijk om de toetsen te programmeren en zodoende de uitgifte aan te passen op uw wensen. Gericht op het zetten van een grote hoeveelheid koppen koffie met de focus op het behouden van constante kwaliteit. Dit apparaat is verkrijgbaar in een 1, 2 of 3 groepsvariant en in verschillende kleuren.

Eigenschappen

Merk: Carimali
Type: Bonen
Locatie: Horeca

WIJ GAAN VERANDEREN, U OOK?

Steeds vaker zien wij dat de behoefte bij klanten veranderd door de impact van het Coronavirus, wat gewoon was is niet meer gewoon. We hebben geluisterd naar de verhalen van onze klanten en hebben besloten dat wij het in deze moeilijke tijd samen gaan doen. Met onze klanten, met onze mensen en met onze overeenkomsten. Inmiddels gaat het niet meer enkel over het drinken van lekkere koffie. Het gaat er nu om dat we samen deze lastige tijd gaan doorkomen. Daarom zijn wij gaan innoveren. Voor onze bestaande klanten, maar ook onze nieuwe klanten.

Wat hebben we voor u gedaan?

  • Wij hebben onze verkoop binnendienst uitgebreid, waardoor we beter bereikbaar worden voor onze klanten.
  • We introduceren de mogelijkheid om bestaande contracten aan te passen in deze moeilijk financiële tijden (vraag naar de mogelijkheden).
  • We kijken samen met onze klanten kritisch naar de kosten c.q. oplossingen.

Op deze manier blijven we innoveren waar anderen stilstaan. Blijven we klaar staan voor onze klanten en blijven we onze klanten helpen om hun zaak draaiende te houden.
Daarnaast zijn er klanten die geen last hebben van het Coronavirus (financieel). Deze klanten hebben andere behoeften. Ook voor u staan we klaar om te innoveren. Vraag ons dan om de mogelijkheden.

We denken graag met u mee. Laat het ons weten.

We denken graag met u mee, of u nu een bestaande of nieuwe klant bent. Samen komen we deze Coronaperiode door. Neem contact met ons op via klantenservice@vollesmaakkoffie.nl.