Rheavendors Cino

Met een koffieautomaat van Rheavendors Cino bent u verzekerd van de lekkerste koffie. Deze duizendpoot maakt binnen een handomdraai de beste koffies voor u klaar. In welke sector u de koffieautomaat ook wenst te gebruiken, met de Rheavendors Cino maakt u eenvoudig de koffie die u in gedachten hebt. Volle Smaak Koffie helpt u graag met het uitzoeken van een koffieautomaat dat aansluit bij uw wensen.

Eenvoudig en lekkere koffie met Rheavendors Cino

Met het koffieautomaat Rheavendors Cino maakt u de lekkerste koffie voor iedere gelegenheid. Of u de machine nu neerzet op het kantoor of in de zorgsector, wij zorgen ervoor dat u het type koffieapparaat krijgt dat aansluit bij uw koffiewensen. Kies voor een koffieautomaat met een automatische bekerdispenser die ziet wanneer de beker in de houder geplaatst is. Wacht enkele seconden op uw koffie en kies voor extra’s zoals een muntautomaat, melkopschuimer of theedispenser. Dankzij een ruim assortiment van verschillende modellen, is er altijd een design dat past bij uw kantoor.

Schakel de specialist in voor de best koffie op het werk

Drinkt u graag chocolademelk of hebt u liever een cappuccino met suiker? Wat uw keuze ook is, met een koffieautomaat van Rheavendors Cino krijgt u altijd de warme drank waarmee u even tijd voor uzelf maakt. Vraag een offerte aan en kom erachter welk apparaat het best bij u aansluit. Hebt u vragen over koffiebonen of over de eigenschappen van een automaat? Dan kunt u ons altijd bellen via het nummer +31 85 902 07 23

Contact ons

Volle Smaak Koffie

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
+31 85 902 07 23
info@vollesmaakkoffie.nl
www.vollesmaakkoffie.nl

KvK:
 58227296
IBAN: NL46RABO 0149993528
BIC: RABONL2U
BTW: NL852933769B01

Contact Us

Heeft u een storing? Dan kunnen we u beter van dienst zijn wanneer u dit formulier invult.

Overige vragen kunt u gerust stellen via onderstaand formulier.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen