Koffiemachine volautomaat

Ervaar het gemak van een koffiemachine in de vorm van een volautomaat. Laat de machine het werk doen, terwijl u met één druk op de knop de lekkerste koffies krijgt. Combineer gemak met kwaliteit. Of dat nu op het kantoor is of in uw horecagelegenheid. De deskundigen van Volle Smaak Koffie helpen u graag met het vinden van een machine die bij uw wensen aansluit.

Een koffiemachine volautomaat zorg eenvoudig voor de lekkerste koffie

Dankzij een koffiemachine volautomaat drinkt u de lekkerste koffies in verschillende varianten. Biedt wat extra’s met een cappuccino, latte macchiato of espresso. Breidt uw assortiment uit met koffiesiroop en maal zelf uw koffiebonen. Welke kiest u?

Verse koffie zonder zwoegen

Bij het gebruik van een halfautomaat koffiemachine komt vaak veel werk kijken. Barista’s moeten dan ook vaak oefenen om het apparaat onder de knie te krijgen. Dat gaat om precisiewerk. Ga voor baristawaardige koffie zonder te zwoegen. Met een volautomaat koffiemachine. De machine maalt zelf de koffiebonen en schuimt de melk op. Iets voor u? Vraag dan een offerte aan of bel ons via +31 85 902 07 23 wanneer u nog vragen hebt. Kies voor lekkere koffie zonder veel moeite te doen.

Contact ons

Volle Smaak Koffie

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
+31 85 902 07 23
info@vollesmaakkoffie.nl
www.vollesmaakkoffie.nl

KvK:
 58227296
IBAN: NL46RABO 0149993528
BIC: RABONL2U
BTW: NL852933769B01

Contact Us

Heeft u een storing? Dan kunnen we u beter van dienst zijn wanneer u dit formulier invult.

Overige vragen kunt u gerust stellen via onderstaand formulier.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen