Koffiemachine leasen

Wist u dat een koffiemachine leasen goedkoper voor u kan uitpakken dan een nieuw apparaat te kopen? Een professioneel koffiezetapparaat is een flinke investering. Voor sommige ondernemers kan het daarom lastig zijn om een exemplaar aan te schaffen. Volle Smaak Koffie heeft een oplossing voor u. Kom een koffiemachine leasen en serveer de lekkerste koffie, zonder een apparaat te kopen.

Een koffiemachine leasen biedt voordelen

Een koffiemachine leasen biedt mooie voordelen. Maandelijks betaalt u een bepaald bedrag, waardoor u niet diep in de buidel hoeft te tasten. Maak u nooit meer druk over het onderhoud en laat uw machine eenvoudig controleren. Dankzij een uitstekende service, zorgt u dat u gegarandeerd bent van u dagelijkse bakje koffie. Kom een koffiemachine leasen en ontdek zelf de voordelen.

Koffiezetten zonder aan een machine vast te zitten

Wanneer u kiest voor het leasen van een koffiemachine, bent u maandelijks flink minder geld kwijt dan wanneer u er een aanschaft. Houdt de kosten overzichtelijk en zet de lekkerste koffie met een leasemodel. Het maakt niet uit of u werkzaam bent op kantoor of in de zorg. Waar u ook werkt en aan wie u ook koffie schenkt.

Neem contact met ons op en geniet van de beste koffie

Waar wacht u nog op? Ga voor de beste koffie, maar besteed geen kapitaal aan een koffiezetapparaat. Neem een baristawaardige espressomachine net zoals in Italië of kies voor een koffieautomaat waar u met één druk op de knop de lekkerste cappuccino’s krijgt. Vraag een offerte bij ons aan of bel +31 85 902 07 23 wanneer u nog vragen hebt. Ga voor de beste koffies en kom eenvoudig een koffiemachine leasen.

Contact ons

Volle Smaak Koffie

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
+31 85 902 07 23
info@vollesmaakkoffie.nl
www.vollesmaakkoffie.nl

KvK:
 58227296
IBAN: NL46RABO 0149993528
BIC: RABONL2U
BTW: NL852933769B01

Contact Us

Heeft u een storing? Dan kunnen we u beter van dienst zijn wanneer u dit formulier invult.

Overige vragen kunt u gerust stellen via onderstaand formulier.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen