Koffiemachine horeca

Een professionele koffiemachine in de horeca, geeft een café of restaurant toegevoegde waarde. Wanneer uw horecagelegenheid meer te bieden heeft dan enkel zwarte koffie, heeft uw zaak een streepje voor. Een koffiemachine in de horeca tilt uw service en de beleving van uw gasten naar een hoger niveau. Bij Volle Smaak Koffie helpen wij u graag met het uitkiezen van het ideale apparaat. Zo zorgen wij ervoor dat uw koffiekaart in uw zaak vol staat met de lekkerste koffies.

Professionele koffiemachine voor horeca maakt uw bedrijf beter

Wanneer u een professionele horeca koffiemachine hebt, bent u een aantrekkelijker bedrijf voor uw klanten. Gasten drinken eerder een bakje koffie bij uw café of restaurant, omdat u met een speciale koffiemachine voor de horeca meer te bieden hebt dan alleen zwarte koffie. Zeg uw oude slappe koffie vaarwel en ga voor een intense smaakbeleving in verschillende varianten.

Altijd een koffie die bij uw wensen aansluit

Dankzij ons ruime aanbod, hebben wij altijd de koffiemachine die aansluit bij uw onderneming in de horeca. Van een halfautomaat waarbij u zelf de bonen maalt voor nog intensere smaken, tot een makkelijke volautomaat waarmee u grote groepen in een keer kunt bedienen. Wat voor model u ook wenst, bij Volle Smaak Koffie krijgt u altijd de koffiesmaak die u wilt.

Ga voor professionele koffiemachine voor horeca

Laat uw klanten de ultieme koffie-ervaring beleven. Ga voor baristawaardige kwaliteit en kies voor een speciale koffiemachine voor de horeca. Ervaar de complete smaaksensatie en kom erachter hoe koffie echt hoort te smaken. Vraag vandaag nog een offerte aan en maak zo snel mogelijk zelf de lekkerste koffies. Hebt u nog vragen over de modellen koffiemachine voor de horeca? Bel ons via het nummer +31 85 902 07 23 en wij duiken samen met u in de wereld van de koffie.

Contact ons

Volle Smaak Koffie

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
+31 85 902 07 23
info@vollesmaakkoffie.nl
www.vollesmaakkoffie.nl

KvK:
 58227296
IBAN: NL46RABO 0149993528
BIC: RABONL2U
BTW: NL852933769B01

Contact Us

Heeft u een storing? Dan kunnen we u beter van dienst zijn wanneer u dit formulier invult.

Overige vragen kunt u gerust stellen via onderstaand formulier.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen