Skip to content

Espresso machines horeca

Een professionele espresso machine voor uw onderneming in de horeca, zorgt voor een extra smaakbeleving onder de koffieliefhebbers. Laat uw gasten de intense beleving van espresso proeven en maak de lekkerste cappuccino’s. De specialisten van Volle Smaak Koffie helpen u graag met het uitkiezen van een apparaat dat past bij uw wensen. Waan uzelf even in Italië en geniet van de lekkerste koffie uit uw eigen apparaat.

Professionele espresso machine in horeca zorgt voor extra smaakdimensie

Dankzij een professionele espressomachine voor uw onderneming in de horeca, zorgt u voor een extra smaakdimensie voor de koffieliefhebbers. Espresso is het zwarte goud onder de koffie, dat door miljoenen mensen wereldwijd met veel plezier gedronken wordt. Als het op een juist de manier gezet is in ieder geval. Bij Volle Smaak Koffie hoeft u zich over dat laatste geen zorgen te maken. Dankzij ons ruime assortiment hebben wij altijd het type koffieapparaat waar u naar op zoek bent. Wij zorgen voor de beste koffie, precies hoe u dat wilt.

Creatief met espresso: bied uw gasten meer met een horeca espressomachine

Espresso is koffie, maar niet alle koffie is espresso. Daarnaast is espresso de basis van vele soorten koffies met opgeschuimde melk, zoals een cappuccino, cortado en latte macchiato. Een espresso machine in uw horeca zorgt daarom voor een toegevoegde waarde binnen uw bedrijf. Maak gebruik van verse bonen en verse melk, zodat u het beste van het beste kunt maken. Ziet u die uitgebreide drankenkaart ook al voor u?

Neem contact op met de specialist en drink zo snel mogelijk lekkere koffie

Kies voor de beste espressomachine voor de horeca en vraag nu een offerte bij ons aan. Hebt u vragen over een koffiemolen of andere koffiebenodigdheden die u nodig hebt voor uw espressomachine? Bel ons dan via +31 85 902 07 23 en wij helpen u graag verder. Kies voor duurzaamheid, weinig onderhoud en gemak. Bij Volle Smaak Koffie vindt u precies waar u naar op zoek bent.

Contact ons

Volle Smaak Koffie

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
+31 85 902 07 23
info@vollesmaakkoffie.nl
www.vollesmaakkoffie.nl

KvK:
 58227296
IBAN: NL46RABO 0149993528
BIC: RABONL2U
BTW: NL852933769B01

Contact Us

Heeft u een storing? Dan kunnen we u beter van dienst zijn wanneer u dit formulier invult.

Overige vragen kunt u gerust stellen via onderstaand formulier.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen