Volle Smaak Espresso 350

Deze machine beschikt over een 7-inch touch screen dat beelden van alle dranken incl. informatie duidelijk laat zien. Het apparaat heeft de mogelijkheid tot twee soorten koffie, twee zetsystemen en twee drankmaten. Verkrijgbaar in drie kleuren.

Lees meer

Volle Smaak Espresso 150

Een zakelijke espressomachine die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, voorzien van een touchscreen waarmee u uw 12 favoriete warme dranken
kunt kiezen. De twee canisters met bijvoorbeeld topping en cacao zorgen ervoor dat je een mooi productenpalet kunt samenstellen.

Lees meer

Franke A1000

De nieuwe dimensie in koffiegenot

De Franke A1000 is het product van gecombineerde know-how, ervaring, vernieuwingsdrang en passie. Deze machine vervult perfect alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met voor multimedia geschikte gebruikersinterface, geïntegreerde FoamMasterTM voor een fabuleuze schuimkwaliteit en standaard CleanMaster voor maximale hygiëne. De Franke A1000 is uniek in veelzijdigheid. Ook grote hoeveelheden van zeer verschillende dranken worden door de A1000 geproduceerd met een constante, hoogste kwaliteit. Van een verscheidenheid aan aromatische koffievarianten, via verleidelijke chocoladecreaties, tot geraffineerde koffie-chocoladedranken.

Lees meer

Volle Smaak Grande 1001

De Grande 1001 is de slave model snackmachine

Leverbaar in de kleur zilver, wit of zwart. Totaal max. 7 lades, 31 keuzes en 1120 producten. Gekoelde zone voor food. Blinde lade voor productopslag. Perfect in combinatie met de Grande 100 koffieautomaat.

All-in-one
Bonen & Instant
MKB
Volle Smaak

Lees meer

Volle Smaak Grande 2002

De Grande 2002 is de ‘hottest’ snack machine met touchscreen

Nieuw design, ronde vormen, brede uitgifte la en full options voorzien van Flex spir systeem. Maximaal 9 spiralen per lade, max capaciteit 1440 producten. Machine is standaard voorzien van verkoopsensor. Verschillende betaalsystemen mogelijk; munt, pin, chip en kaartsysteem.

All-in-one
Bonen & Instant
MKB
Volle Smaak

Lees meer

Volle Smaak Grande 200

De Grande 200 is het meest innovatieve hoogtepunt uit deze serie

Volautomatische vrijstaande vending machine, programmeerbare keuzemogelijkheden. 2 verschillende formaten bekers mogelijk: groot en klein. Capaciteit van 700 bekers. Groot en duidelijk touchscreen display. Leverbaar in espresso of instant, max. aantal containers bij instant 8.

Bonen & Instant
MKB
Volle Smaak

Lees meer

Volle Smaak Grande 100

De Grande 100 is Italiaans design voor een Hollandse prijs

Vrijstaande volautomatische vending machine, met maar liefst 16+2 mogelijkheden. Automatische bekeruitgifte d.m.v. bekercarrousel, capaciteit van max. 700 bekers. Zowel leverbaar in espresso als in instant uitvoering, in de kleur zilver, wit of zwart. Optioneel verkrijgbaar in Multimedia of Multitouch uitvoering.

Lees meer

Volle Smaak Espresso 400

Dit apparaat is voorzien van bekerdispenser, maar ook met een sensor die herkent wanneer er een kopje, beker of glas is geplaatst. Het apparaat biedt een vaste wateraanwateraansluiting en is naar wens aan te vullen.

Lees meer

Volle Smaak Espresso 300

Deze machine met RVS espressoboiler heeft een professionele uitvoering en wordt aanbevolen vanaf twintig personen. De Espresso 300 heeft in totaal tien keuzemogelijkheden en een display dat in 13 kleuren instelbaar is.

Lees meer

Rheavendors Lio 2C

Instant kwaliteit

De Lio 2C is compact, heeft een fraai design en is snel en makkelijk in gebruik. Met twee interne mixers zorgen de Lio 2C voor vier verschillende instantdranken binnen enkele seconden. Makkelijk in gebruik door het duidelijke en compacte menu. Dit apparaat is verkrijgbaar in twee kleuren.

Lees meer