Skip to content

Maatregelen Volle Smaak Koffie i.v.m. corona-uitbraak

Wij willen u informeren over een aantal maatregelen en adviezen die ons kantoor heeft genomen in verband met de corona-uitbraak. 

Algemeen
Wij vragen u om zorgvuldig om te gaan met contacten met derden. Vermijd direct contact met uw buren, collega’s en leveranciers en houdt minimaal 1,5 meter afstand. Voor vragen kunt u altijd de website van het RIVM raadplegen of ons een e-mail sturen. 

Bereikbaarheid van ons kantoor
Wij hebben besloten om vanaf heden gedeeltelijk thuis te werken. Uiteraard blijven wij bereikbaar voor u. Wel willen wij u vragen om zoveel als mogelijk via het 
contactformulier op de website te communiceren. Bij calamiteiten en dringende zaken kunt u ons bellen via 085-9020723. Voor het oplossen van storingen en overige meldingen, zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van o.a. onze leveranciers. Wij vragen uw begrip bij mogelijke vertragingen.
 
Nieuwe situatie
Contact met een accountmanager blijft mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe situatie wilt bespreken, qua machine en invulling van de aantallen. Wellicht kunnen we deze stillere periode hiervoor gebruiken zodat u, wanneer deze wind is gaan liggen, weer volledig en voorbereid aan de slag kunt.
 
Wij hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd. Uiteraard blijven wij de situatie en informatie volgen en indien nodig informeren wij u over aanvullende maatregelen.

Een ieder wensen wij veel succes toe in deze tijd.

Namens de directie,


Volle Smaak Koffie