Gastvrijheid = omzet

U hebt een winkel en u ziet niets liever dan dat deze vol is. Natuurlijk doet u er alles aan om mensen in uw winkel te krijgen. En dan is het de kunst om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het is aangetoond: wie een prettige ervaring heeft in een winkel, heeft een grotere koopbereidheid. Daarom huren steeds meer retailers een koffiemachine van Volle Smaak Koffie.

coffee-grains

Ideaal voor de retail

Op deze specifieke wensen van retailers hebben wij ons aanbod afgestemd. Om precies te zijn: Wij hebben koffiemachines met koffiebonen of instant koffie die goed zijn voor een heerlijke kop koffie. Wereldberoemde barista’s waren betrokken bij de ontwikkeling van deze machines. Dat gaan uw klanten proeven! Koffiebenodigdheden zoals instant koffie, melk, suiker, bekertjes en roerstaafjes koopt u heel voordelig bij ons. Zo houdt u de kosten laag. Onze koffie-experts komen langs om de koffiemachine optimaal af te stellen. U hoeft niets te investeren. U betaalt alleen een laag maandelijks bedrag. Neem contact met ons op.

WIJ GAAN VERANDEREN, U OOK?

Steeds vaker zien wij dat de behoefte bij klanten veranderd door de impact van het Coronavirus, wat gewoon was is niet meer gewoon. We hebben geluisterd naar de verhalen van onze klanten en hebben besloten dat wij het in deze moeilijke tijd samen gaan doen. Met onze klanten, met onze mensen en met onze overeenkomsten. Inmiddels gaat het niet meer enkel over het drinken van lekkere koffie. Het gaat er nu om dat we samen deze lastige tijd gaan doorkomen. Daarom zijn wij gaan innoveren. Voor onze bestaande klanten, maar ook onze nieuwe klanten.

Wat hebben we voor u gedaan?

  • Wij hebben onze verkoop binnendienst uitgebreid, waardoor we beter bereikbaar worden voor onze klanten.
  • We introduceren de mogelijkheid om bestaande contracten aan te passen in deze moeilijk financiële tijden (vraag naar de mogelijkheden).
  • We kijken samen met onze klanten kritisch naar de kosten c.q. oplossingen.

Op deze manier blijven we innoveren waar anderen stilstaan. Blijven we klaar staan voor onze klanten en blijven we onze klanten helpen om hun zaak draaiende te houden.
Daarnaast zijn er klanten die geen last hebben van het Coronavirus (financieel). Deze klanten hebben andere behoeften. Ook voor u staan we klaar om te innoveren. Vraag ons dan om de mogelijkheden.

We denken graag met u mee. Laat het ons weten.

We denken graag met u mee, of u nu een bestaande of nieuwe klant bent. Samen komen we deze Coronaperiode door. Neem contact met ons op via klantenservice@vollesmaakkoffie.nl.