Skip to content

Heeft u vragen, suggesties of een klacht? Wij staan voor u klaar. Of komen graag bij u langs voor een kop koffie.

Een duurzame relatie. Daar gaan wij voor.

Bij Volle Smaak Koffie gaan we altijd voor een  duurzame relatie met onze klanten. Wij zijn er dan ook trots op dat we inmiddels meer dan 1000 tevreden klanten in diverse sectoren kunnen bedienen.

We luisteren altijd uw feedback. U helpt ons de service, kwaliteit en processen te optimaliseren. 

Toch kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over onze diensten.
Wij horen graag  hoe wij onze service kunnen optimaliseren

Ik heb een algemene vraag of opmerking

Onze klantenservice zorgt altijd dat de juiste personen in actie komen om uw vragen van een passend antwoord te voorzien. Heeft u dus een vraag, suggestie of opmerking? Schroom dan niet om contact op te nemen. Zo verbeteren wij onze service. 

Contact opnemen

Neem contact op met onze klantenservice. Door het formulier in te vullen komt u vraag direct uit bij de juiste contactpersoon. 

 

Ik heb vragen over de smaak van mijn koffie

Goede koffie is een vak. Bij Volle Smaak Koffie zijn we ons zeer bewust dat koffie meer is dan enkel de koffie. Koffie geeft de dag kleur. Als dat moment verstoord wordt door een afwijkende smaak springen bij ons de alarmlichten op rood.

Wij doen er alles aan om de koffie weer te laten smaken zoals je gewend bent. Omdat goede koffie noodzaak is geven we u een aantal tips die u zelf kunt toepassen zodat uw koffie weer in orde is. Mocht de oorzaak in de techniek van de koffiemachine zitten dan komen wij graag bij u langs om dit op te lossen. 

Leiden de tips niet tot smaakverbetering? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat u de juiste smaakbeleving in uw kopje krijgt. 

Tips

Volg de reinigingsvoorschriften.
Reinig uw koffiemachine volgens voorschrift. In 9 van de 10 gevallen leidt gebrekkig onderhoud tot smaakverval. 

Waterfilters, controleer en vervang.
Let bij het reinigen en onderhouden ook op het vervangen van het waterfilter (doorgaans jaarlijks als u deze waterfilter gebruikt ) of het toevoegen van de tabletten aan het water. De tabletten en het filter houden niet alleen uw koffiemachine kalkvrij maar halen ook andere smaakvervuilers uit het water. 

Andere koffie? 
Plaats geen andere koffiemerken in de machine. De koffiemachines zijn afgesteld op de koffie van Volle Smaak Koffie. Hier valt onder meer het afstellen van het juiste grammage, temperatuur en waterdruk onder.

Melkslang reinigen/ vervangen.
Vervang of reinig de melkslang / toevoer regelmatig. Melk kan in de leiding blijven ‘plakken’ en dat komt de smaak absoluut niet ten goede.

Heeft u de tips gevolgd maar ervaart u nog steeds een afwijking? Neem dan contact met ons op.

Ik heb een klacht.

Bij Volle Smaak Koffie doen we ons uiterste best om onze grote klantenkring dagelijks een glimlach te bezorgen. Met onze service, ons enthousiaste team en natuurlijk met onze kwaliteitskoffie. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent. Schroom niet het ons te laten weten.

Via het formulier kunt u uw klacht met ons delen. Middels dit formulier komt u klacht bij de juiste persoon terecht. Uiteraard kunt u ons ook gewoon via telefoon of reguliere e-mail bereiken. 

 

Contactformulier

Vraag, suggestie of klacht
reCAPTCHA

Contactgegevens

Spaceshuttle 6d, 3824 ML Amersfoort
Telefoonnummer: +31 85 902 07 23
E-mail: info@vollesmaakkoffie.nl